Ne poți contacta la numărul: (0741) 157 515

Lanturi RUD – tehnologie ultramoderna pentru lanturile antiderapante

Unul dintre membri echipei Bela Auto te poate ghida, in functie de modelul masinii: condus clasic, de zi cu zi, modele de masini 4X4, camionete, masini agricole sau forestiere.

Fiecare autovehicul are caracteristicile proprii si astfel, anumite cerinte pentru masurile de siguranta pe care trebuie sa le iei: dotarea cu anvelopele adecvate, lanturi antiderapante si solutiile chimice optime pentru intretinere si degivrare.

Iarna sau vara – te echipam cu anvelope corespunzatoare!

Cu o expertiza de peste 100 de ani, RUD este la curent cu necesitatile reale de utilizare si exigentele care trebuie indeplinite, toate acestea regasindu-se in produsele create pentru diversele autovehicule conduse de soferii din toate domeniile.

De ce sunt importante lanturile antiderapante?

Condusul este o operatiune ce se afla in controlul soferului doar intr-un anumit procent, indiferent de anii si experienta pe care acesta o detine. De aceea, factorul imprevizibil nu trebuie niciodata inlaturat atunci cand iti dotezi masina pentru a face fata oricarei situatii. Lanturile antiderapante nu doar ca sunt utile, insa sunt si obligatorii, atunci cand calatoresti in zone cu drumuri montane, chiar si pentru masinile destinate acestor trasee (4X4, camioane, masini forestiere).

Cum trebuie selectate lanturile antiderapante?

Operatiunile care necesita lanturile, vor solicita la maxim materialul din care sunt confectionate. Prin urmare, materialele de confectionare trebuie sa fie dintre cele mai rezistente. Aceste lanturi RUD sunt fabricate din materiale de calitate ridicata, facand fata pe timp de iarna, la accelerarea si franarea pe drumurile aluneacose, cele acoperite de gheata sau zapada si alte sosele care ridica probleme. In aceste situatii, este prea putin probabil ca doar franarea sa te ajute sa parcurgi facil aceste drumuri, lanturile antiderapante completeaza puterea de avans in trafic.

Cu ce sunt diferite lanturile RUD de alte lanturi antiderapante?

Descrisa in doar cateva cuvinte, categoria de lanturi RUD diferite tipuri de autovehicule prezinta o calitate exceptionala, lanturile sunt accesibile si rentabile pentru randamentul generat si trec cu succes testul timpului.

Odata achizitionate lanturile antiderapante, vei avea nevoie sa te documentezi cu privire la montaj, amplasare si fixare.

Pentru toate aceste informatii, echipa Bela Auto iti sta la dispozitie, pentru a te ajuta sa alegi modelul de lanturi RUD adecvat masinii din dotare.