Ne poți contacta la numărul: (0741) 157 515

Masina pe care o conducem reprezinta o extensie a personalitatii noastre si contribuie la formarea primei impresii. Modul in care avem grija de lucruri reprezinta o parte din cartea noastra de vizita. La Bela Auto te ajutam sa ai grija de masina ta, indiferent de sezon!

Iubim masinile la fel de mult ca si tine!

Nu ai cum sa nu le iubesti cand iti faciliteaza atat de multe activitati din viata cotidiana! Sunt zi de zi alaturi de noi, ajutandu-ne cu drumul spre serviciu, spre gradinita sau scoala copiilor, la cumparaturi si in timpul vacantelor scurte si concediilor lungi de vara si alte drumuri pe care avem nevoie sa le facem deseori. Fiind omniprezente in vietile noastre, masinile trebuie sa beneficieze de grija si atentia noastra, intocmai ca un membru al familiei.

  • Bela Auto – partenerul tau cand vine vorba de “dichisit” si “incaltat” masina: ori de cate ori este nevoie de inlocuirea uleiului sau de schimbarea cauciucurilor in functie de anotimp, Bela Auto dispune de solutiile optime pentru tine, indiferent de tipul masinii.
  • Bela Auto ofera iti recomandari pentru cele mai bune produse: gratie experientei in domeniul “cosmetizarii” automobilelor, dar si a colaborarilor de incredere incheiate cu branduri recunoscute in industria accesoriilor auto si a anvelopelor, precum Continental, Dunlop, Debica, Michelin, GoodYear, Sawa, Bridgestone.

Foloseste anvelope de calitate, potrivite masinii si sezonului!

Majoritatea soferilor cunosc importanta schimbarii periodice a anvelopelor, mai ales in contextul drumurilor in stare necorespunzatoare din tara noastra, intrucat pe langa motor, anvelopele sunt cele care sustin tot efortul in interactiunea cu suprafata carosabila.

Bela Auto este partenerul tau de incredere pentru ca selectarea cauciucurilor si a jantelor sa fie facuta cu atentie:

  • primesti cele mai potrivite recomandari, in functie de solicitarea facuta;
  • iti prezentam necesitatile reale de intretinere pentru masina pe care o detii, in materie de anvelope, jante si alte accesorii aferente;
  • beneficiezi de consultanta de specialitate, astfel incat decizia finala sa fie facuta in functie de criteriile personale.

Anvelopele de la Bela Auto - rezistenta, calitate, durabilitate

Pentru a acoperi si raspunde cu promptitudine oricarei solicitari din partea clientilor, activitatea Bela Auto este extinsa, de la autoturisme mici la motociclete, ATV-uri si pana la camionete, camioane, utilaje agricole, masini 4X4.

Bela Auto - partenerul tau de cursa lunga!

Ne dorim mentinerea numelui firmei noastre ca punct de referinta in domeniul auto – intretinere si schimbari anvelope si alte activitati conexe.

De aceea, suntem disponibili la sediul nostru, in Stefanestii de Jos, judetul Ilfov pentru a va demonstra ca operam cu respect, promptitudine, seriozitate, flexibilitate, acestea fiind principiile care ne ghideaza afacerea.