Ne poți contacta la numărul: (0741) 157 515

Caută anvelope

Transport Gratuit

Oriunde în țară, suntem la dispoziția ta!

Garanție și calitate

30 de zile, banii înapoi, fără întrebări

Specialiști în anvelope

Mereu la dispoziția ta

Anvelopele reprezintă mai mult decât simple accesorii pentru mașină. Acestea sunt rezultatul unui mix inovativ în care elementul-cheie îl reprezintă performanța. Prin intermediul acestui site poți avea și tu acces la anvelope de calitate, 100% compatibile cu modelul mașinii tale, oferindu-ți toată siguranță de care ai nevoie, indiferent de sezon și de condițiile de drum. Condițiile climatice și starea drumurilor variază in decursul unui an. De aceea, pentru ca plăcerea și siguranța condusului să rămână constante, BELA AUTO oferă o gama extinsă de anvelope pentru fiecare anotimp: anvelope de vară, anvelope de iarnă și anvelope all-season.
Când vine vorba de jante, nu facem niciun compromis! Găsirea jantelor potrivite mașinii tale, precum și nevoilor sau personalității tale, este o adevărată provocare. Echipa BELA AUTO este pregătită pentru a-ți oferi cele mai bune sfaturi în materie de jante auto. Procesul alegerii unor jante poate fi mai complex decât pare. Nu doar tipul mașinii sau dimensiunea anvelopelor este importantă. Frumusețea stă în detalii, așa că finish-ul acestor jante trebuie și el luat în considerare pentru obținerea unui efect wow. Mate, lucioase, satinate, în diferite nuanțe coloristice sau metalice, toate aceste aspecte duc către personalizarea dorită. Lasă totul în seama noastră! Contactează-ne pentru detalii!
Folosind produsele potrivite pentru întreținerea corectă a mașinii, îi prelungiți considerabil durata de viață, oferindu-i în același timp o cosmetizare eficientă. Aceste produse Flowey pe care BELA AUTO le comercializează susțîn în mod activ toate aceste aspecte deosebit de importante. Prin intermediul nostru, puteți achiziționa următoarele produse Flowey: spuma activă pentru curățarea tapițeriei textile sau din piele, soluții de curățare a motorului și a componenetelor din plastic, produs pentru întreținerea jantelor și a anvelopelor, lavete din microfibră și din piele sintetică, perii de curățare, ceară pentru întreținere, șampon și spray de curățare, soluție degivrantă. Cauți un produs Flowey pe care nu l-ai găsit in lista de mai sus? Contactează-ne!
Când spunem ulei motor, vorbim despre o componentă vitală a sistemului oricărei mașini, așa că un ulei de calitate este responsabil direct pentru asigurarea unei vieți lungi și fericite a mașinii tale. Există numeroase opțiuni atunci când vine vorba de alegerea uleiului potrivit pentru motorul mașinii. Pe site-ul nostru veți găși la îndemână informații care să va contureeze opțiunile, astfel încât să va fie mai ușor să-l cumpărați pe cel adecvat necesităților. Asigurându-vă că mașina dumneavoastră folosește uleiul de motor potrivit, defapt asigurați o bună funcționare în privința lubrifierii, răcirii, curățării si protecției componentelor interioare. Nu sunteți siguri de tipul de ulei de motor de care aveți nevoie? Contactați unul dintre membrii
Drumurile ce prezintă pietriș ascuțit sau drumurile murdare și alunecoase, mai ales în condițiile climatice extreme, reprezintă un pericol major pentru anvelope, chiar și atunci când anvelopele sunt noi. De aceea, BELA AUTO recomandă utilizarea acestor lanțuri RUD, capabile să facă față celor mai agresive condiții. Printre cele mai importante avantaje ale acestor lanțuri RUD se numără reducerea costurilor de operare, reducerea timpilor de întrerupere (ca urmare a eventualelor defecțiuni), creșterea productivității și minimalizarea riscurilor producerii de accidente. Mențineți siguranța condusului și productivitatea activității la cote maxime folosind lanțuri RUD de calitate. Contactează-ne și te vom ajuta să le alegi pe cele potrivite.