Anvelope

Dacă vrei să ştii nivelul şi calitatea unui om, e suficient să îi priveşti pantofii, spune o vorbă din popor.

Noi nu ne ocupăm cu asta, dar pentru siguranţa maşinii tale şi a ta până la urmă, nu pentru imaginea autoturismului tău neapărat, ne interesează cu ce o încalţi.

Iar pentru a nu ajunge cu maşina în service şi a cheltui bani aiurea, Bela Auto îţi propune spre vânzare o gamă largă de anvelope pentru turisme, având în stoc produse diverse, de la diverşi producători de top dar şi medii, pentru toate buzunarele.

În plus, anvelopele duc tot greul, în contactul cu suprafaţa carosabilă, aşa încât atenţia pecare le-o acordaţi ar trebui să fie sporită.

 prezentăm în continuare câţiva producători care se ocupă cu binele maşinii dumneavoastră: Continental, Sawa, Bridgestone, Debica, Dunlop, Michelin, Good Year etc. 

Dacă unul dintre producătorii voştri preferat nu se numără în lista noastră, vă invităm să accesaţi secţiunea Info.

Sau mai direct, îi puteţi contacta pe specialiştii companiei noastre, pentru lămuriri suplimentare. Cei din echipa de la Bela Auto vor veni în întâmpinareadumneavoastra, pentru ca anvelopele pe care le alegeţi să fie cele mai bune.

Acestea trebuie sa fie durabile, silenţioasese, să se potrivească la sistemele de suspensie, să răspundă prompt la comenzile direcţei, să facă faţă schimbărilor de ritm sau acelora bruşte de direcţie, frânării intempestive, accelerării rapide, virajelor de tot felul ş.am.d. Bela Auto va pune la dispozitie doar produse de calitate la preturi foarte avantajoase, pentru simplul fapt că anvelopele maşinii dumneavoastră sunt atât de importante pentru noi, de parcă maşinile ar fi ale noastre.